Post by inaninunka on Mar 16, 2022 1:52:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije za neskončno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle 2022 version ▞▞▞
Želel bi si, da bi ga lahko igral, a nisem mogel, čeprav izgleda dostojno
Ni trajalo dolgo, da sem dosegel velik plačilni zid. S prenovo trgovin se je zmanjšalo število uporab nekaterih artiklov, tako da po prenovi trgovine niti ni mogoče napolniti do prejšnje zmogljivosti
Zabavno in razburljivo
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Симуляторы ikg
Igre sploh ne morem namestiti, namesti se 5-krat, potem pa se pojavi napaka
Vsakič, ko se dotaknem, se po zaslonu nekoliko pomika navzgor. Postane moteče, ker bom moral ves čas vleči po zaslonu navzdol.
Če radi gledate oglase brez nadležne težave z igranjem iger, je ta aplikacija kot nalašč za vas! Vsaki 1-2 sekundi se prikaže oglas, ki si ga lahko ogledate, da se odvrnete od umno dolgočasnega simulatorja trgovine, da bodo brezplačni igralci v enem tednu udarili v zid. Še vedno pa ne dovolite, da vas igra subpar tycoon spravi na tla, saj ne boste niti videli, ko boste neprekinjeno gledali oglase! Prenesite še danes!
Bilo je zabavno, dokler se igra ni nehala nalagati in nisem mogel več igrati.
Simpatična igra, ampak zakaj moram imeti odprto okno za nadgradnjo, da moj dobiček/i res odvzamejo igro. Ne čutim se, da bi ves čas buljil v svoj meni za nadgradnjo samo zato, da bi zaslužil
Vašega napredka ni mogoče shraniti in tudi naložiti. če razvijalec v igro doda Shrani/Naloži, bo to odlična igra, če pa je ne dodajo v to igro, bo to za vedno igra smeti (ne užaljen)
Izjemna zabavna igra, ki jo je enostavno igrati in vesel sem, da je igra v prostem teku.
Pravi, da ne morem prenesti, da je šlo nekaj narobe, a ljudje so tudi govorili, da je veliko oglasov in intervju za oglas za igro, komaj kaj narediš v oglasni igri, če pa preneseš pravo igro, da dosežeš zid, kjer lahko ne delaj ničesar drugega, razen če plačaš denarja, mi sploh ne dovoli, da prenesem ni kul, zabavaj se sprva v oglasu, ki ga je mogoče predvajati, potem pa postane dolgočasno in moraš igrati dejansko igro, da jo dejansko še naprej igraš, in drugi oglasi pravijo, da dobiš stvari, a ne ne
Po komaj 5 minutah po odprtju aplikacije se telefon izjemno segreje.
lepo
Lol, prekleta stvar je preprosto smešna. Dobra igra za zapravljanje nekaj minut.
Še en simulator gledanja oglasov brez možnosti plačila pavšalne cene za odstranitev oglasov. Napredek je v tej preveč poenostavljeni zanki igranja neverjetno počasen. Poleg osnovnih dejavnosti skorajda ni dodatnih dejavnosti. Dolgočasen. Napihnjena. Slab. Vsaj umetnost je ljubka.
Grozna igra. Ta igra se zelo ponavlja, ne morem verjeti, da nisem odstranil igre že v prvi sekundi, ko sem jo začel igrati. Poleg tega je eliksir pretežek, da bi ga bilo nemogoče nadgraditi. Denar je lažje dobiti, vendar so stroški nadgradnje nori. Stopnja strank in nakup artiklov sta tako nerealna in grozna. Iskreno, ne vidim, da bi ta igra nikamor prišla. Obstaja boljša igra, imenovana "Hero Park".
เล่นเพลินเลยค่ะ
Precej dolgočasne igre v prostem teku.
Ta igra je tako zabavna
Zataknil sem se že zgodaj v igri. Igra želi, da kupim moč za 50 draguljev, vendar jih imam samo 10... In ne nameravam porabiti denarja za igro po samo 5 minutah igre... Uredi: ponastavil sem igro in se je ponovilo . To se zgodi takoj po nakupu druge mize.
Zaenkrat so mi všeč animacije in grafika, čeprav, ko se poskušate dotakniti za hitrejši zaključek, lahko zaslon prebere kot rahlo pomikanje, zaradi česar je nekoliko nezadovoljivo, če se poskušate vložiti lastne napore, saj morate biti previdni, da zmanjšate premik. če je možno.
Nisem igral, ampak izgleda kul
Ni mogoče prenesti
No, kaj naj rečem, to je preprosta tajkunska igra, igraš v srednjeveški trgovini, ki ljudem prodaja blago in predmete. Enostavno je in še ena krvavitev.
Ne glede na to, kako rad igram to igro, da ubijem čas, ne morem več igrati. Igra se je med igranjem novega dogodka zrušila in se ni naložila. Zdaj moram znova namestiti in začeti znova, samo da ponovno igram. Tukaj sem preživel nekaj časa in skoraj odklenil zadnje območje v glavni igri. Da bi bilo stvari še hujše, ne poznam svojega starega ID-ja in ga ne morem poiskati brez prijave v igro.
Zabavna igra, všeč so mi liki, super luštna super smešna
Pravkar se je nehal nalagati
Zaradi popravka napake za odpravo težave z nalaganjem se moja igra ni naložila XD, popravite popravek.
Zelo smešno in zabavno igrati 😊
Super!
Dostojen ubijalec časa, vendar je za zmago v igri izjemno ponavljajoče se plačilo in zelo hitro sem se naveličal
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Simulacijske igre orkw
Ne naloži se
Preveč je izvodov te vrste iger, zato nisem mogel igrati dovolj dolgo, da bi dal pošten pregled, preden sem izgubil zanimanje, vendar nisem imel nobenih težav, ki sem jih prebral v pregledih, in veliko jih je veliko slabše različice te vrste igre. Torej bom samo rekel.... Zdi se v redu. Uredi... V igri ni ničesar, kar bi rad videl, skoraj je identična tisočim drugim igram. Ne bo znova nameščen.
Res zabavno
Čudovito!
Dodajte dosežke
Omenil bi ga kot dobro žogico
Ta igra mi je bila všeč, dokler ni izvedel najnovejšega dogodka in se je igra zrušila. Ne bi se naložil, zato sem odstranil in ponovno prenesel ter izgubil ves napredek.
Enostavno in zabavno!
Preveč napak. Lahko igra igro, ko se po ogledu oglasa sesuje
Igra je obtičala na nalagalnem zaslonu. Poskušal sem počistiti predpomnilnik in znova zagnati, vendar igre dobesedno ni mogoče igrati
Odlična igra
Izgubil sem ves napredek... zakaj?!?
Precej dobra igra, deluje in izgleda super. Pomanjkanje 5. zvezdice, ker se igra zruši vsakič, ko poskušam zahtevati nagrade za oglase. Popravite to in zagotovo si zasluži 5 zvezdic!
Je kot vsaka druga tajkunska igra, vendar edinstvena na svoj način, v njej uživam
Še vedno se učim
Izgleda in igra se dobro, zabavna tema, nagrade za ogled oglasov dokaj tipične za tovrstno igro. Velika pomanjkljivost je, da v času tega pregleda ni shranjevanja v oblaku, tako da če boste morali kdaj znova namestiti ali zamenjati telefon, je vse izgubljeno. Če jim pošljete e-pošto, bi lahko obnovili nakupe za pravi denar, vendar to ni vredno začeti znova in izgubljati ves ta čas.
Ne naloži se po namestitvi popravka danes ...
My Talking Tom Friends கேஷுவல் ykjn