(Android/iOS) آلمانی یاد بگیرید و صحبت کنید باز کردن قفل (کریستال های نامحدود)
Mar 16, 2022 1:46:52 GMT
Post by inaninunka on Mar 16, 2022 1:46:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ آلمانی یاد بگیرید و صحبت کنید ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ آلمانی یاد بگیرید و صحبت کنید IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن قفل (کریستال های نامحدود) ▞▞▞
▞▞▞ آلمانی یاد بگیرید و صحبت کنید 2022 version ▞▞▞
اگر رایگان بود عالی بود
خوب من به راحتی با آن یاد گرفتم
به زبان آلمانی صحبت کنید و منظور خود را حتی با جملات ساده بیان کنید. تلفظ صحیح کلمات را یاد بگیرید. این کار باعث می شود کلمات با تلفظ صحیح ملکه
کار نمیکنه صفحه سیاهه و بس.
Android ·. چه میشه به آلمانی؟ ... و روش خوب یاد بگیرند. و کوشش کنید همرای اطفال تان در خانه به زبان آلمانی صحبت کنید.
اگر صبر داشته باشید و از طرق مشاهده یاد بگیرید، لغات آلمانی به جای اشاره به ... به محض این که شما موقع صحبت با خود احساس راحتی کردید، آگاهانه شروع کنید به
من تقریباً دو ماه است که این برنامه را با اشتراک پولی امتحان کرده ام و به نظرم کاملاً بی فایده است. این فقط کلمات را آموزش می دهد، اما به طور کلی جنسیت را حذف می کند. در آلمانی جنسیت بسیار مهم است. فکر نمی کنم بتوانم آلمانی را از این برنامه یاد بگیرم. من از سوئدی -> آلمانی استفاده می کنم و سوئدی کمی خاموش است، به عنوان مثال. برچسب "جدید" می گوید "nye" که سوئدی صحیح نیست.
با اولین درس تمام شد و یک پاپ آپ می گوید که برای یادگیری سریعتر و باز کردن قفل تمام 600 درس، 15 دلار بپردازید. من حدس می زنم "رایگان" در آلمانی به معنای چیز دیگری است. و چند سوال دیگر اما همین. هر چیز دیگری که می خواهید یاد بگیرید پشت یک دیوار پرداخت است
باید نصف آن را پرداخت کنید
آموزش زبان آلمانی - گروه آموزشی آلمانیست - آموزش آنلاین و رایگان ...
برنامه اول به نظر خوب و رایگان است..اما بدون پرداخت نمیشه پیشرفت کرد و روزانه فقط یک درس مجاز است... duolingo خیلی بهتر است
این دوره رایگان شامل 14 درس به پنج زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، ... ما لیستی از کشورهایی را که در آنها می توانید انگلیسی یاد بگیرید، به
ساختار و طراحی بسیار زیبا و بسیار انگیزشی برای کودکان.
خوب شروع کردم تا اینکه رفتم امتحان هفتگی بگیرم. فقط در صورت پرداخت پول یا تکمیل تمام دروس هفتگی می توانید از آن استفاده کنید. این خوب است، اما شما نمی توانید دوباره درس ها را بدون پرداخت پرداخت کنید. هیچ راهی برای پیشبرد بدون پرداخت وجود ندارد. اتلاف کامل زمان آنها نباید القا کنند که چیزی رایگان است در حالی که نیست.
باز نمیشه ...
بسیاری از مواردی را که درست هستند و/یا در سؤال قبلی درست نشان داده شده اند، نادرست نشان می دهد.
Contain ransomeware آن را در شب نصب کرد و امیدوار بود باجافزار هشدار داده شده از Malwarebytes مجدداً در حالت safemode راهاندازی شود و اکنون همه چیز به خوبی کار میکند.
خوبه
هر کلمه ای که یاد بگیرید، MEMRISE به شما امتیاز خواهد داد. ... اهل کجا هستید، به چه زبانی صحبت می کنید و قصد دارید چه زبانی را یاد بگیرید.
رابط کاربری برنامه دارای اشکال است. بخش هایی از آن به طور تصادفی در طول دوره ناپدید می شوند. گاهی اوقات حتی دیدن ترجمه های زیر تصاویر غیرممکن است.
ابتدایی آموزش عالی نشون داد،، تا ببینیم طی دوره چ حاصل میشه 🐞🐞
بخش پیشرفته برنامه بسیار مبتدی است. با این حال، وقتی از برنامههای دیگر استفاده میکنم، میدانم که فقط در سطح متوسط هستم. وقتی برنامه را شروع می کنید باید سطح خود را انتخاب کنید و من مجبور شدم برای تغییر به پیشرفته آن را حذف و دوباره نصب کنم.
آموزش رایگان زبان آلمانی
Art of Logic पहेली hsyj
این برنامه مشکلات فنی را در تمام دروس اصلی در کلاس های فرانسوی، اسپانیایی و آلمانی ارائه می دهد. من نمی توانم تایپ کنم و آنها به من اشتباه می کنند. چون صفحه کلید من برای تایپ به نظر نمی رسد. لطفا این مشکل را حل کنید!
علی
چنین تجربه بدی صدا پخش نمی شود می خواهد در هر مرحله به مدل پریمیوم ارتقا یابد. لطفاً این برنامه را دانلود نکنید وقت تلف نکنید.
ممکن است بخواهید واژگان خود را گسترش دهید، تمرین مکالمه کنید، دستور ... بدون صرف وقت و هزینه برای کلاس رفتن زبان مورد نظر خود را یاد بگیرید.
برنامه می گوید می توانید نسخه پولی را برای یک دوره آزمایشی امتحان کنید. با این حال، در صورت مخالفت، راهی برای لغو و دریافت بازپرداخت وجود ندارد. و حتی به دریافت پاسخ از Mondly فکر نکنید، این اتفاق نخواهد افتاد.
چیزهای زیادی که باید برای یادگیری هزینه کنید
اجرا نمیشه.خطای عدم اتصال به سرور میده
یادگیری آنلاین و رایگان زبان های مختلف با برنامه های آیفون و ...
من 3 بار برنامه رو دانلود کردم درست نشد
iPhone یا هر دستگاه MP3 نیز نصب کرد.