Post by inaninunka on Mar 16, 2022 1:25:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Backpacker™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Backpacker™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovací hra (zvýšení zlata) ▞▞▞
▞▞▞ Backpacker™ 2022 version ▞▞▞
Náročná hra, zábavná, velmi návyková. Z této hry se můžete dozvědět nové věci o místech.
Tato hra je skvělá!Nedávno jsem se začal zajímat o drobnosti a zeměpis a Backpacker je perfektní, pokud tyto zájmy sdílíte také! Je to vlastně zábavné a vzdělávací - vzácné kombo. Vřele doporučuji, abyste se na to podívali! XD
Těšil jsem se na hraní této hry, ale stále mrzne a padá
Usnadněte si získávání lístků
Pěkný nápad, ale padá příliš často. Líbí se mi, jak můžete cestovat do různých zemí a poznávat různá místa. Bohužel padá příliš často
funguje jako kouzlo, ale je trochu dlouhá doba načítání
Aktualizace to zničila. Líbil se vám pas, takže jste mohli vidět všechna místa, kde jste byli, ale už je nemáte
Už jsem shromáždil všechny potřebné hvězdy, pak jsem se musel zastavit, žádné další dobrodružství, ale stále nemohu prozkoumat/odemknout několik měst, jako je Alingsas, Göteborg n Malmo:'(
Bylo to skvělé, miluji hru. Dokud nepřijdou reklamy v poslední aktualizaci. Pak jej musím odinstalovat, protože reklamní video je otravné
Hra je příliš pomalá
úžasné tak vtipné
Tato hra se mi líbí, ale souhlasím s ostatními. Přál bych si, aby se energie po hodinách osvěžila a aby byl snazší způsob, jak získat vstupenky. To je vše a dávám 5 hvězdiček
Když dojde na otázky. Kliknu na jeden a moje hra zamrzne a nic neudělá. Takže musíte pokračovat v ukončování hry.
jsme nudní, protože to je většinou otázka o státech.
Pro jednoduchou triviální hru má jistě těžké načítání na wifi. Taky to vypadalo dobře. Ach, dobře. Mazání.
Cats & Dogs 3D Įprastos temos gzb
Ta hra mě opravdu baví, protože je to dobrý druh zeměpisu, který není jen tak na mapě. Také se mi líbí, že se naučíte různé věci a existuje spousta úrovní, spousta měst a zemí. Pravděpodobně jediné dvě nevýhody hry jsou. Za prvé, získání lístků vyžaduje hodně a vy vyděláte všechny tyto peníze, ale nemůžete je utratit za získání lístků. Ve hře není mnoho možností, jak hrát vstupenky bez použití vašich fyzických peněz a ne herních peněz.
Existují nějaké závady (věci se nenačítají), které způsobují, že ztratíte vstupenky nebo neodpovíte na otázku. Opravdu malé, ale tikety jsou ve hře cenné a ztratit 6 z 11 tiketů, když otázka zamrzne/chybí, není fér
Odpoví vám na otázky???
Není tak špatné
Neotevřel
Zpočátku skvělá zábava, ale otázky se stávají nejasnějšími a nepodstatnými. Náklady na prohlídku ve hře se stávají směšnými spolu s požadavky na dokončení prohlídky. Poté velmi frustrující.
Hra je úžasná, ale některé reklamy jsou nevhodné, tak jsem ji smazal. Moje děti hrají hru se mnou a reklama na hru s výběrem je spíše nevhodná. Byl jsem tak zklamaný, protože jsem tu hru miloval.
Tato hra vás spíše naučí věci, které nevíte, protože vám okamžitě ukáže odpověď.
Je to dobrá hra, ale je strašně pomalá. Neztrácejte čas a data s touto hrou, ale potřebuje několik zásadních vylepšení.
skvělá hra, zatím jsem navštívil 4 místa, není to příliš těžké a nemá mnoho reklam, dozvídám se hodně o jiných zemích a minihry jsou zábavné
Bavilo mě hrát!
Hrozné intro, kde má na sobě masku pro covid. Hraji hry, abych unikl realitě a nepotřebuji si připomínat, co každý den vidím v práci.
Je to velmi dobrá hra a líbí se mi její skvělá grafika
Backpacker™ Loginiai hir
Spousta zbytečných animací, na které musíte čekat, což vede k velmi pomalému hraní. Některé obrazovky načítání trvají příliš dlouho vzhledem k jednoduché grafice a hratelnosti. Otázky jsou dobré a základní informace zajímavé.
Backpacker™ Trivia zhlp
Backpacker™ Cultura generale knm
Je to dobré
Užívejte si hru
Začíná to být otrava v prdeli! Celkově tuto hru miluji, je skvělá, ale v poslední době začíná být tak frustrující, že neustále padá, kdykoli otevřu batoh nebo se dívám na reklamu v nočním kině. I když se pokusím použít stírací los, spadne.
Lidé nemohou dát všech 5 hvězdiček, když jsou všechna 3 místa hotová.
Potřebujete přesnost. Ritz je v Greenparku, ne v cirkusu